't Katelijnenhof
  • Home
  • Pasen
  • Beschikbaarheid
  • Virtueel bezoek
  • Feesten
    • Babyborrel >
      • Checklist babyborrel
    • Familiefeest
    • Huwelijk
    • Bedrijfsfeest
    • Receptie
    • Productpresentatie
    • Personeelsfeest
    • Pensioenfeest
    • Communiefeest
    • Lentefeest
    • Jubileum
    • Walking dinner
    • Kampioenviering
    • Seminarie
    • Vergadering
    • Herdenkingsfeest
    • Babyshower
    • Kraamborrel
    • Kraamfeest
    • Ontbijt
    • Bruiloft
    • Rouwmaaltijd
    • Trouwfeest
    • Productvoorstelling
    • Lopend buffet
    • Kuierdiner
    • Jubileumfeest
    • Huwelijksfeest
    • Huwelijkfeest
    • Vergaderzaal
  • Prijzen
  • Afspraak
  • Foto's
    • Viruteel bezoek
    • Gerechten
    • Grote zaal
    • Kleine zaal
    • Tuin
    • Mogelijke tafelschikkingen
  • Video's
  • Contact
  • Blog
  • Traiteurdienst
    • Hapjes babyborrels
    • Koud buffet afhalen
    • Opwarmen
​
Hoe warm je de gerechten op?
Valentijn 13/02 en 14/02

Simpeler kan niet!

Zowel voor het varkenshaasje als voor de luxe visschotel:


​=> Plastic verwijderen, aluminiumfolie erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand.
Zet de schaaltjes 40 minuten in de oven.
Voor de groenten (alleen bij vlees) volstaat 15 minuten voor de erwten
​en 25 minuten voor de andere 3 groenten.

De langoustines en de bladerdeeg hartjes de laatste 5 minuten mee opwarmen.

De garnalen op kamertemperatuur laten komen en toevoegen als alles warm is.
​Na 2 minuutjes zijn deze lauw en dat is voldoende.



​
Andere schotels:

Voorgerechten: 20 à 25 minuten op 180°
Hoofdgerechten: 35 à 40 minuten op 180°



1) Aperitiefhapjes

* Koude hapjes
=> Alle koude hapjes zijn afgewerkt. Gewoon het lepeltje erbij en opdienen.
1 uitzondering: Bij de Ganache van foie gras op het laatst de crumble van amandelbrood overstrooien.
​Die wordt anders te zacht.


* Scampi nantua
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de scampi's met saus 20 minuten in de oven. Wanneer warm, verdeel over de glaasjes.

* Mini hot-dog
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de hot dogs 7 à 8 minuten in de oven.

* Warme oester met champagnesaus
=> Verwarm de oven op 200° met gratineerfunctie. Zet de oesters 4 - 5 minuten in de oven. Vanaf 6 minuten wordt de oester minder lekker!


* Aperitiefsoepjes
=> Verwarm de de soep in de pot en roer regelmatig. Soep kan ook aanbranden!!!
Verdeel de garnituur in de mini-soeptasjes. Gebruik de pollepel en de soepverdeler om de soep in de tasjes te doen.
Doe de tasjes niet te vol zodat de gasten zich niet verbranden.


* Mini dessertjes
=> Alle dessertjes zijn verbruiksklaar. In de glaasjes een lepeltje stoppen en opdienen.
2) Soepen
=> Haal de soep uit de verpakking en verwarm op een zacht vuurtje.
De garnituur doe je er op het laatst bij.
3) Warme voorgerechten en hoofdgerechten vis
* Visschelpen en visschotels
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand.
Zet de schelpen en visgerechten 20 à 25 minuten in de oven.

​* Duo van krokant gebakken kalfszwezerik en gevogelteborst met zalfje broccoli + sinaasappelsausje
Oven op 180°, de schaaltjes max 10 minuten in de oven.

* Hoofdschotels vis in saus en met groenten; 30 à 35 minuten.
4) Vleesschotels in saus
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
​=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de schotels 40 minuten in de oven.
5) Aardappelbereidingen
* Kroketjes en frietjes
=> Verwarm de frituur op 175°. Leg de mand niet te vol want dan koelt het vet teveel af. Bak gedurende een 2-3 minuten in de olie of het vet.

* Puree, roomaardappelen en krielaardappelen.
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
​=> Verwarm de oven op 180°. Plaats de aardappelen 35 minuten in de oven.
6) Warme groenten
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
​=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de groenten 30 minuten in de oven.

We zouden vereerd zijn u te mogen ontvangen!


E-mail

info@katelijnenhof.be

Bel

+32 475 61 80 58

Adres

Heirweg 172
​8800 Roeselare
Ook een rekentool nodig?
  • Home
  • Pasen
  • Beschikbaarheid
  • Virtueel bezoek
  • Feesten
    • Babyborrel >
      • Checklist babyborrel
    • Familiefeest
    • Huwelijk
    • Bedrijfsfeest
    • Receptie
    • Productpresentatie
    • Personeelsfeest
    • Pensioenfeest
    • Communiefeest
    • Lentefeest
    • Jubileum
    • Walking dinner
    • Kampioenviering
    • Seminarie
    • Vergadering
    • Herdenkingsfeest
    • Babyshower
    • Kraamborrel
    • Kraamfeest
    • Ontbijt
    • Bruiloft
    • Rouwmaaltijd
    • Trouwfeest
    • Productvoorstelling
    • Lopend buffet
    • Kuierdiner
    • Jubileumfeest
    • Huwelijksfeest
    • Huwelijkfeest
    • Vergaderzaal
  • Prijzen
  • Afspraak
  • Foto's
    • Viruteel bezoek
    • Gerechten
    • Grote zaal
    • Kleine zaal
    • Tuin
    • Mogelijke tafelschikkingen
  • Video's
  • Contact
  • Blog
  • Traiteurdienst
    • Hapjes babyborrels
    • Koud buffet afhalen
    • Opwarmen