1) Aperitiefhapjes
* Koude hapjes
=> Alle koude hapjes zijn afgewerkt. Gewoon het lepeltje erbij en opdienen.
1 uitzondering: Bij de Ganache van foie gras op het laatst de crumble van amandelbrood overstrooien.
Die wordt anders te zacht.
* Scampi nantua
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de scampi's met saus 20 minuten in de oven. Wanneer warm, verdeel over de glaasjes.
* Mini hot-dog
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de hot dogs 7 à 8 minuten in de oven.
* Warme oester met champagnesaus
=> Verwarm de oven op 200° met gratineerfunctie. Zet de oesters 4 - 5 minuten in de oven. Vanaf 6 minuten wordt de oester minder lekker!
* Aperitiefsoepjes
=> Verwarm de de soep in de pot en roer regelmatig. Soep kan ook aanbranden!!!
Verdeel de garnituur in de mini-soeptasjes. Gebruik de pollepel en de soepverdeler om de soep in de tasjes te doen.
Doe de tasjes niet te vol zodat de gasten zich niet verbranden.
* Mini dessertjes
=> Alle dessertjes zijn verbruiksklaar. In de glaasjes een lepeltje stoppen en opdienen.
* Koude hapjes
=> Alle koude hapjes zijn afgewerkt. Gewoon het lepeltje erbij en opdienen.
1 uitzondering: Bij de Ganache van foie gras op het laatst de crumble van amandelbrood overstrooien.
Die wordt anders te zacht.
* Scampi nantua
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de scampi's met saus 20 minuten in de oven. Wanneer warm, verdeel over de glaasjes.
* Mini hot-dog
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de hot dogs 7 à 8 minuten in de oven.
* Warme oester met champagnesaus
=> Verwarm de oven op 200° met gratineerfunctie. Zet de oesters 4 - 5 minuten in de oven. Vanaf 6 minuten wordt de oester minder lekker!
* Aperitiefsoepjes
=> Verwarm de de soep in de pot en roer regelmatig. Soep kan ook aanbranden!!!
Verdeel de garnituur in de mini-soeptasjes. Gebruik de pollepel en de soepverdeler om de soep in de tasjes te doen.
Doe de tasjes niet te vol zodat de gasten zich niet verbranden.
* Mini dessertjes
=> Alle dessertjes zijn verbruiksklaar. In de glaasjes een lepeltje stoppen en opdienen.
2) Soepen
=> Haal de soep uit de verpakking en verwarm op een zacht vuurtje.
De garnituur doe je er op het laatst bij.
=> Haal de soep uit de verpakking en verwarm op een zacht vuurtje.
De garnituur doe je er op het laatst bij.
3) Warme voorgerechten en hoofdgerechten vis
* Visschelpen en visschotels
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand.
Zet de schelpen en visgerechten 20 à 25 minuten in de oven.
* Duo van krokant gebakken kalfszwezerik en gevogelteborst met zalfje broccoli + sinaasappelsausje
Oven op 180°, de schaaltjes max 10 minuten in de oven.
* Hoofdschotels vis in saus en met groenten; 30 à 35 minuten.
* Visschelpen en visschotels
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand.
Zet de schelpen en visgerechten 20 à 25 minuten in de oven.
* Duo van krokant gebakken kalfszwezerik en gevogelteborst met zalfje broccoli + sinaasappelsausje
Oven op 180°, de schaaltjes max 10 minuten in de oven.
* Hoofdschotels vis in saus en met groenten; 30 à 35 minuten.
4) Vleesschotels in saus
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de schotels 40 minuten in de oven.
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de schotels 40 minuten in de oven.
5) Aardappelbereidingen
* Kroketjes en frietjes
=> Verwarm de frituur op 175°. Leg de mand niet te vol want dan koelt het vet teveel af. Bak gedurende een 2-3 minuten in de olie of het vet.
* Puree, roomaardappelen en krielaardappelen.
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180°. Plaats de aardappelen 35 minuten in de oven.
* Kroketjes en frietjes
=> Verwarm de frituur op 175°. Leg de mand niet te vol want dan koelt het vet teveel af. Bak gedurende een 2-3 minuten in de olie of het vet.
* Puree, roomaardappelen en krielaardappelen.
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180°. Plaats de aardappelen 35 minuten in de oven.
6) Warme groenten
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de groenten 30 minuten in de oven.
=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de groenten 30 minuten in de oven.