Hoe warm je de gerechten op?
Hoe warm je de gerechten op?
Valentijn 13/02 en 14/02
Simpeler kan niet!
Zowel voor het varkenshaasje als voor de luxe visschotel:
=> Plastic verwijderen, aluminiumfolie erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand.
Zet de schaaltjes 40 minuten in de oven.
Voor de groenten (alleen bij vlees) volstaat 15 minuten voor de erwten
en 25 minuten voor de andere 3 groenten.
De langoustines en de bladerdeeg hartjes de laatste 5 minuten mee opwarmen.
De garnalen op kamertemperatuur laten komen en toevoegen als alles warm is.
Na 2 minuutjes zijn deze lauw en dat is voldoende.
Andere schotels:
Voorgerechten: 20 à 25 minuten op 180°
Hoofdgerechten: 35 à 40 minuten op 180°
Simpeler kan niet!
Zowel voor het varkenshaasje als voor de luxe visschotel:
=> Plastic verwijderen, aluminiumfolie erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand.
Zet de schaaltjes 40 minuten in de oven.
Voor de groenten (alleen bij vlees) volstaat 15 minuten voor de erwten
en 25 minuten voor de andere 3 groenten.
De langoustines en de bladerdeeg hartjes de laatste 5 minuten mee opwarmen.
De garnalen op kamertemperatuur laten komen en toevoegen als alles warm is.
Na 2 minuutjes zijn deze lauw en dat is voldoende.
Andere schotels:
Voorgerechten: 20 à 25 minuten op 180°
Hoofdgerechten: 35 à 40 minuten op 180°