't Katelijnenhof
  • Home
  • Award winner
  • Beschikbaarheid
  • Virtueel bezoek
  • Feesten
    • Babyborrel >
      • Checklist babyborrel
    • Receptie
    • Familiefeest
    • Huwelijk
    • Personeelsfeest
    • Communiefeest
    • Lentefeest
    • Walking dinner
    • Ontbijt
    • Rouwmaaltijd
    • Babyborrel kostprijs
  • Prijzen
    • Prijzen van 01 11 22 tot 31 03 23
    • Prijzen van 01-04-23 tot 31-08-23
  • Afspraak
  • Reserveren
  • Foto's
    • Viruteel bezoek
    • Gerechten
    • Grote zaal
    • Kleine zaal
    • Tuin
    • Mogelijke tafelschikkingen
  • FAQ
  • Team
  • Video's
  • Contact
  • Blog
  • Jobs
    • Werk
    • Kelner
    • Afwasser
    • Ober
    • Keukenhulp
    • Poetsvrouw
    • Hulpkok
    • Flexi-job
    • Flexijob
    • Jobstudent
​
Hoe warm je de gerechten op?
Voorgerechten:

20 à 25 minuten op 180°

​
Andere schotels:

Hoofdgerechten vlees en vis: 35 à 40 minuten op 180°


1) Aperitiefhapjes

* Koude hapjes
=> Alle koude hapjes zijn afgewerkt. Gewoon het lepeltje erbij en opdienen.
1 uitzondering: Bij de Ganache van foie gras op het laatst de crumble van amandelbrood overstrooien.
​Die wordt anders te zacht.


* Scampi nantua
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de scampi's met saus 20 minuten in de oven. Wanneer warm, verdeel over de glaasjes.

* Mini hot-dog
=> Verwarm de oven op 200° met warme luchtfunctie. Zet de hot dogs 7 à 8 minuten in de oven.

* Warme oester met champagnesaus
=> Verwarm de oven op 200° met gratineerfunctie. Zet de oesters 4 - 5 minuten in de oven. Vanaf 6 minuten wordt de oester minder lekker!


* Aperitiefsoepjes
=> Verwarm de de soep in de pot en roer regelmatig. Soep kan ook aanbranden!!!
Verdeel de garnituur in de mini-soeptasjes. Gebruik de pollepel en de soepverdeler om de soep in de tasjes te doen.
Doe de tasjes niet te vol zodat de gasten zich niet verbranden.


* Mini dessertjes
=> Alle dessertjes zijn verbruiksklaar. In de glaasjes een lepeltje stoppen en opdienen.
2) Soepen
=> Haal de soep uit de verpakking en verwarm op een zacht vuurtje.
De garnituur doe je er op het laatst bij.
3) Warme voorgerechten en hoofdgerechten vis
* Visschelpen en visschotels
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand.
Zet de schelpen en visgerechten 20 à 25 minuten in de oven.

​* Duo van krokant gebakken kalfszwezerik en gevogelteborst met zalfje broccoli + sinaasappelsausje
Oven op 180°, de schaaltjes max 10 minuten in de oven.

* Hoofdschotels vis in saus en met groenten; 30 à 35 minuten.
4) Vleesschotels in saus
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
​=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de schotels 40 minuten in de oven.
5) Aardappelbereidingen
* Kroketjes en frietjes
=> Verwarm de frituur op 175°. Leg de mand niet te vol want dan koelt het vet teveel af. Bak gedurende een 2-3 minuten in de olie of het vet.

* Puree, roomaardappelen en krielaardappelen.
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
​=> Verwarm de oven op 180°. Plaats de aardappelen 35 minuten in de oven.
6) Warme groenten
​=> Plastic verwijderen maar als er aluminiumfolie op is, deze erop laten.
​=> Verwarm de oven op 180° op warmeluchtstand. Zet de groenten 30 minuten in de oven.

We zouden vereerd zijn u te mogen ontvangen!


E-mail

info@katelijnenhof.be

Bel

+32 475 61 80 58

Adres

Heirweg 172
​8800 Roeselare
  • Home
  • Award winner
  • Beschikbaarheid
  • Virtueel bezoek
  • Feesten
    • Babyborrel >
      • Checklist babyborrel
    • Receptie
    • Familiefeest
    • Huwelijk
    • Personeelsfeest
    • Communiefeest
    • Lentefeest
    • Walking dinner
    • Ontbijt
    • Rouwmaaltijd
    • Babyborrel kostprijs
  • Prijzen
    • Prijzen van 01 11 22 tot 31 03 23
    • Prijzen van 01-04-23 tot 31-08-23
  • Afspraak
  • Reserveren
  • Foto's
    • Viruteel bezoek
    • Gerechten
    • Grote zaal
    • Kleine zaal
    • Tuin
    • Mogelijke tafelschikkingen
  • FAQ
  • Team
  • Video's
  • Contact
  • Blog
  • Jobs
    • Werk
    • Kelner
    • Afwasser
    • Ober
    • Keukenhulp
    • Poetsvrouw
    • Hulpkok
    • Flexi-job
    • Flexijob
    • Jobstudent